mediator utrecht
Katja mediator utrecht vleuten maarssen
Contact

Wie ben ik?

Ik ben Katja Vink-Janshen. In 2013 ben ik teruggekeerd in Vleuten, na ruim drie jaar in Australie te hebben gewoond, en heb ik Overbrugbaar Mediation opgericht. Ik heb een passie voor mensen, sport en reizen. 

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het middelbaar onderwijs en een universitaire opleiding GezondheidsPsychologie (MSc) te hebben afgerond, heb ik ervoor gekozen om na mijn basisopleiding Mediation een specialisatie te volgen voor Familiemediation. Sindsdien heb ik me ook gespecialiseerd in Arbeidsmediation.

Mijn eerste ervaring als mediator was in 2009 en was voor mij een bevestiging dat ik professioneel aan de slag wilde gaan met mijn passie: mensen dichterbij elkaar brengen. Conflicten zijn vaak overbrugbaar!

Opleiding en kwaliteitseisen

Ik ben MfN Registermediator wat onderdeel uitmaakt van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN Register). Het MfN Register wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN Register worden alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN Registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (Permanente Educatie). Daarnaast zijn MfN Registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze. Zij werken volgens de Gedragsregels van het NMI. MfN Mediators vallen onder de NMI klachtenregeling en tuchtrechtspraak. De titel MfN Registermediators is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), de stichting die het MfN Register beheert en onderhoudt, de titel mogen voeren.

Overbrugbaar Mediation is centraal gelegen, nabij Woerden, Maarssen, Utrecht en De Meern.